Grote upfront investeringen voorkomen en tegelijkertijd uw business versnellen?

Met Cisco easylease hoeft u nooit meer grote kapitaalinvesteringen te doen, maar least u Cisco technologie voor een vaste periode van 36 maanden tegen 0% rente. U kunt gebruik maken van het Cisco easylease programma bij investeringen tussen € 1000,- en € 250.000,-.

Sluit sneller én vaker deals met uw klanten

Doordat de financiering vooraf goed geregeld is, worden de producten altijd razendsnel aan u geleverd en zijn uw systemen altijd volledig up-to-date. Uw klanten hebben nooit meer te maken met lange levertijden, maar doen zaken met een partner die ze direct Cisco technologie kan leveren. Geen gedoe rond de financiering voor u en tegelijkertijd een boost voor uw business, omdat u veel sneller en veel vaker deals kunt sluiten. Het gevolg is een tevreden klant die loyaal zal zijn aan u als trusted partner.

Volledige overname tegen slechts 1%

Een ander groot voordeel voor u is dat Cisco u – na de afgesproken termijn van 36 maanden – de mogelijkheid biedt om het volledige assortiment van Cisco af te nemen tegen slecht 1% van de inkoopprijs. Een slimme investering, aangezien er op die manier aantrekkelijke marges ontstaan om deze producten weer te verkopen.

Overzicht

Duur van lease overeenkomst: 36 maanden
Minimale afname bij Tech Data: € 1000,-
Maximale afname bij Tech Data: € 250.000,-
Minimale bedrag te spenderen aan Cisco producten: dit moet minimaal 70% zijn (inclusief hardware, software en services)

Het Cisco easylease programma heeft geen gevolgen voor eventuele deelname aan partner incentive programma’s. Hier kunt u te allen tijde aan deelnemen, ongeacht of u een lease overeenkomst heeft.