Wij hebben de technische expertise

Het Cisco team van Tech Data beschikt over diverse datacenter specialisten die u kunnen helpen bij het invullen van de vraag van uw klant. Zo kunnen we u helpen de complexiteit in zijn infrastructuur te verminderen met Cisco UCS, maar ook volledige op software gebaseerde stackoplossingen installeren in Cisco Virtualized Infrastructure Manager (VIM) Insight.

Daarnaast kunnen we u ook ontzorgen bij het aanvragen van kortingen en dealregistraties bij Cisco en alvast een offerte op maat opstellen die u kunt doorsturen naar uw klant.

Wij kunnen datacenter stacks bouwen

Wilt u uw klant een (hyper)converged datacenter stack aanbieden, maar heeft u niet de capaciteit om de stack voor hem te ontwikkelen?

Wij kunnen in ons eigen warehouse diverse stacks voor uw klant bouwen. Omdat wij een zeer breed portfolio in huis hebben, kunnen we bijna alle stacks aanbieden.

Van Cisco-only stacks (Cisco Hyperflex) tot multivendor stacks als FlexPod (Cisco en NetApp), Azure Stack (Cisco en Microsoft) en VersaStack (Cisco en IBM), wij kunnen de stacks assembleren, testen en zelfs verzenden naar uw klant.

Meer informatie

Life Cycle Management

Uw klanten zijn volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van systemen. Zonder Life Cycle Management lopen zij onnodig veel risico op storingen, downtime en cyberaanvallen. Door rekening te houden met de levensduur van een product en het juiste onderhoudscontract kunnen veel risico’s worden ondervangen.

Meer informatie

Managed Services

De Managed Services van Tech Data bieden een totaaloplossing voor het ontwerp, implementatie en beheer van datacenter oplossingen. Op deze wijze is uw klant tegen een vast maandtarief verzekerd van de juiste expertise, toepassing en beschikbaarheid van kritische oplossingen.

Meer informatie

Educatie

Educatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Doordat wij veel contact hebben
met zowel product specialisten binnen Cisco als partners, kunnen wij technische én commerciële
trainingen aanbieden die goed aansluiten bij de behoefte in de markt.

Bekijk het aanbod

Finance Solutions

De kosten van nieuwe technologie zorgt vaak voor de nodige terughoudendheid bij uw klant en dat
begrijpen we. Met de Finance Solutions van Cisco en Tech Data zijn er voldoende alternatieve en
flexibele financieringsmogelijkheden om uw klant toch te laten profiteren van high-end oplossingen.

Meer informatie

Hulp nodig?

Het Cisco team van Tech Data Advanced Solutions
staat voor u klaar!